Administrativa
Metodika o poskytování dietní stravy v rámci školního stravování
Metodika je výstupem Mezirezortní pracovní skupiny pro institucionální stravování. Jde o dokument doporučujícího charakteru, který nabízí školám návod, jakým způsobem dietní stravu zajistit a poskytnout v případě, že je po ní poptávka.
Kompetenční model učitelky MŠ
Kompetenční model učitelky MŠ. Dokument obsahuje 3 listy.
Motivační rozhovor
Formulář pro motivační rozhovor.
Vzor: informace o obsahu právního vztahu DPP
Vzor: informace o obsahu právního vztahu DPP, v návaznosti na novelu zákoníku práce, viz časopis Poradce ředitelky mateřské školy, ročník XIII, číslo 4, Prosinec 2023.
Vzor: Informace o obsahu právního vztahu DPČ
Vzor: Informace o obsahu právního vztahu DPČ, v návaznosti na novelu zákoníku práce, viz časopis Poradce ředitelky mateřské školy, ročník XIII, číslo 4, Prosinec 2023.
Vzor: Informace o obsahu pracovního poměru – plat
Vzor: Informace o obsahu pracovního poměru – plat, v návaznosti na novelu zákoníku práce, viz časopis Poradce ředitelky mateřské školy, ročník XIII, číslo 4, Prosinec 2023.
Vzor evidence pracovní doby
Vzor evidence pracovní doby v návaznosti na novelu zákoníku práce, viz časopis Poradce ředitelky mateřské školy, ročník XIII, číslo 4, Prosinec 2023.